Kesän jäsenkampanja 2023 – Suosittele Korennon jäsenyyttä ja osallistu arvontaan!

Ajankohtaisiinblogiin banner kuvia (1)

Suosittele Korennon jäsenyyttä ja saa läheinen liittymään jäseneksi! Voit voittaa S-ryhmän lahjakortin (arvo 50€). Arvomme osallistujien kesken kaksi (2) lahjakorttia. Uusi jäsen voi olla varsinainen jäsen (25€/vuosi) tai kannatusjäsen (15 €/vuosi). Lisää jäsenyysvaihtoehdoista ja jäseneduista: Jäsenedut – Korento ry ja Liity jäseneksi – Korento ry.

Arvontaan pääset osallistumaan tästä. Suosittelijat voivat täyttää tietonsa uudestaan jokaista uutta jäsenmaksun maksanutta jäsentä kohti, jolloin he ovat arvonnassa mukana useammalla arpalipulla. Kampanja-aikana liittyneet ja jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat myös osallistua arvontaan.

Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Kampanja-aika: 6.6.-30.7.

Miksi liittyä Korennon jäseneksi?

Jäsenenä olet mukana tukemassa Korennon tekemää vaikuttamistyötä endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n ja vulvodynian tunnetuksi tekemisessä ja niiden kanssa elävien hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenenä mahdollistat myös valtakunnallisen ja monikanavaisen vertaistuen kohderyhmällemme. Vertaistuen merkitys hyvinvoinnin edistämisessä on valtava.

Korennon jäsenenä olet oikeutettu myös erilaisiin jäsenetuihin. Tutustu jäsenetuihin täältä: https://korento.fi/yhdistys/jasenedut/

Kategoriat: