Korennon avoin juhlaseminaari 17.5.

Ajankohtaisiinblogiin banner kuvia (7)

Tervetuloa Korennon juhlaseminaariin!

Korento ry täyttää 25 vuotta ja järjestämme sen kunniaksi kaikille avoimen iltapäiväseminaarin. Tervetuloa paikan päälle työväenmuseon Werstaan auditorioon (Väinö linnan aukio 8, 33210 Tampere) tai seuraamaan livestriimiä 17.5. klo 15–17. Youtube-livestriimiin pääset tästä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 14.45 alkaen.

Tapahtuman avaa Korennon juhlavuoden suojelija, toimittaja Ina Mikkola. Ina tunnetaan monipuolisena toimittajana, joka on tehnyt muun muassa dokumentteja, asiaohjelmia ja kolumneja sekä julkaissut kaksi kirjaa. Ina tunnetaan siitä, ettei hän pelkää puhua suoraan tai tarttua vaiettuihin aiheisiin. Tervetuloa kuulemaan, millaisia terveisiä hänellä on Korentolaisille!

Paneelikeskustelussa pohdimme avoimuutta gynekologisissa sairauksissa, oireissa ja hoidossa. Tärkeä osa vastuullisuutta on stigman vähentäminen ja tiedon lisääminen. Panelistimme tuovat keskusteluun mukaan näkökulmia erilaisista elämäntilanteista ja ikävaiheista ja mukana on sekä omakohtaista kokemusta että tutkijan näkemyksiä. Puhujat tuovat mukaan keskusteluun ajatuksia muun muassa lapsettomuuden, gynekologisen hoidon saannin, vaihdevuosien ja työelämän tiimoilta.

Mukana paneelissa:
Jasmiina Kiiski, Korento ry:n kokemustoimija
Riikka Viitala, Simpukka ry:n kokemustoimija
Salla Paajanen, toimittaja ja vaihdevuosiaktivisti
Maria Temmes, tutkijatohtori
Tiia Tuovinen, projektikoordinaattori

Kategoriat: