Korennon toiminnanjohtaja vaihtuu

NETTISIVUN AJANKOHTAISTA KVUAT toimisto

Yksi aikakausi Korennon ja sitä edeltäneen Endometrioosiyhdistyksen historiassa päättyy tänään, kun toiminnanjohtaja Jutta Laino-Tabell siirtyy kohti uusia haasteita. Alunperin täysin vapaaehtoisvoimin toimineesta yhdistyksestä on Jutan luotsauksessa kasvanut neljä ihmistä työllistävä potilasjärjestö, joka edustaa yli puolta miljoonaa gynekologisten sairauksien tai oireyhtymien kanssa elävää suomalaista.

”Näiden yhdeksän vuoden aikana olemme saaneet yhdessä aikaiseksi huikeaa kehitystä ja kasvua. Kun aloitin työt vuonna 2011 meillä oli reilu 500 jäsentä ja nyt hätyyttelemme jo 2000 jäsenen rajaa. Kiitän jokaista, jonka kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä, ideoida ja kehittää. Kaikkia, jotka ovat osaltaan antaneet panoksensa asiamme edistämiseksi. Kiitos myös kohtaamisista, tekemisen ilosta ja yhdessäolosta”.

Vuosien järjestötyön jälkeen Jutta palaa takaisin yrittäjäksi. Korennon toimistolla ja hallituksessa pidetystä esimiehestä ja työtoverista luovutaan haikein mielin. “Olemme kiitollisia siitä mittaamattoman arvokkaasta työpanoksesta, jonka Jutta on vuosien aikana antanut Endometrioosiyhdistyksen ja Korennon hyväksi, ensin vapaaehtoisena ja sittemmin toiminnanjohtajana. Hallitus ehdottaakin huhtikuussa kokoontuvalle kevätkokoukselle Jutan kutsumista Korento ry:n kunniajäseneksi”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Heidi Karppinen.

Toiminnanjohtajan tehtävä tulee avoimeen hakuun lähiaikoina. Uuden toiminnanjohtajan löytymiseen asti väliaikaisena toiminnanjohtajana toimii Korennon järjestökoordinaattori Elina Purho. Korennon hallitus ja työntekijät kiittävät Juttaa ja toivottavat onnea tuleviin haasteisiin!

Kategoriat: