Kysely vanhemmille kuukautiskasvatuksesta

Olemme kehittämässä Moona Oirepäiväkirja -mobiilisovelluksen rinnalle tukimateriaaleja, joiden tarkoituksena on auttaa nuorten vanhempia nuoren kanssa käytävissä keskusteluissa kuukautiskierron kokonaisvaltaisista vaikutuksista kehoon ja mieleen sekä tukemaan nuorta aikuiseksi kasvamisessa.

Kartoitamme kahden kyselyn avulla vanhempien ajatuksia ja toiveita kehitettävien materiaalien suhteen sekä laajemmin ajatuksia kuukautiskasvatuksesta. Toinen kyselyistä on tarkoitettu kaikille vanhemmille, kun taas toinen on suunnattu gynekologisen sairauden ja/tai oireyhtymän kanssa eläville vanhemmille ja siinä kartoitetaan tarkemmin myös ajatuksia näihin liittyvän tiedon saatavuudesta.

Kysely kaikille vanhemmille: https://forms.gle/sD766LXhLRDpUSco9

Kysely gynekologisen sairauden ja oireyhtymän kanssa eläville vanhemmille: https://forms.gle/pe8N2UoErhmUbc9BA

Vastaa kyselyyn viimeistään 30.6.2020. Kyselyyn vastaaminen vie arviolta noin 10-15 minuuttia. Kyselyyn tulleita vastauksia käsitellään anonyymisti eikä tulosten raportoinnista ole tunnistettavissa yksittäisiä vastaajia.

Lisätietoja kyselystä saat projektikoordinaattori Anna Kivimäeltä. Annan tavoittaa sähköpostitse anna.kivimaki(a)korento.fi tai puhelimitse 050 400 9089.

kukan_ojennus
Kategoriat:
Scroll to Top