Sairaan hyvä työelämä -kurssi Syksy 2024

Ilmoitus: sairaan hyvä työelämä -kurssi alkaa syksyllä 2024. Hakuaika kurssille: 1.-30. kesäkuuta

Sairaan hyvä työelämä -kurssi järjestetään ensimmäistä kertaa!

Syksyllä 2024 ensimmäistä kertaa järjestettävällä Sairaan hyvä työelämä -kurssilla etsitään keinoja työkyvyn tueksi yhdessä vertaisten kanssa. Kurssilla gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa elävät pääsevät tarkastelemaan omaa työkykyä ja uraa yksilötehtävien sekä vertaistuen avulla. Kurssilaiset tapaavat kasvokkain Spa & Resort Peurungassa järjestettävässä intensiiviviikonlopussa ja viisi kertaa etäyhteyksin syksyn kuluessa.

Kurssille hakeminen ja valintaperusteet:

Syksyn kurssitoteutukseen valitaan 10 osallistujaa hakemusten perusteella. Kurssille osallistuvat valitaan kokonaisarvioon perustuen, jossa huomioidaan mm. osallistujan motivaatio ja sitoutuminen kurssin tapaamisiin, kuvaus omasta työkyvystä ja siihen vaikuttavista asioista, sekä vertaistuen tarve työelämäaiheisiin liittyen. Kurssiosallistujien valinnassa etusijalla ovat 24-49 vuotiaat. Valinnoissa huomioidaan myös Korennon eri kohderyhmät mahdollisuuksien mukaan.

Kurssista voi olla hyötyä henkilölle, joka…

… miettii mahdollisuuksia jatkaa omassa työssään

… kokee tarvitsevansa lisää keinoja työkyvyn tueksi.

Kurssille osallistuva tarvitsee toimivan internetyhteyden sekä laitteen, joka mahdollistaa osallistumisen etätapaamisilla (kamera- ja ääniyhteys, sekä etäalustan ja verkkoselaimen samanaikainen käyttö [voi siis esimerkiksi osallistua puhelimella, jos tietokoneessa ei ole kameraa, mutta tietokoneen on oltava käytettävissä samanaikaista osallistumista varten).

Hakuaika alkaa 1.6. klo 12 ja päättyy 30.6. klo 23:59.
Hakulomakkeen löydät tästä linkistä (poistuu nykyiseltä sivulta).

Matkakulut ja majoittuminen Peurungassa

Kurssista veloitetaan 30 € osallistumismaksu, johon sisältyy intensiiviviikonlopun majoittuminen kahden hengen huoneissa, kylpylän käyttö, aamupala, lounas ja illallinen. Käytössämme on yksi esteetön huone, mikäli sille on tarvetta. Peurungan esteettömyystiedot löydät tästä linkistä (poistuu nykyiseltä sivulta).

Osallistujille korvataan intensiiviviikonloppuun liittyviä matkakuluja 40 € asti (kuitteja vastaan, halvin mahdollinen kulkuneuvo tai hyvä peruste esimerkiksi yksityisen auton käyttöön). Halutessasi voimme selvitellä myös kimppakyytien mahdollisuutta, jolloin matkakuluja korvataan jokaista kyydissä tulijaa kohden (esim. kolme kyytiläistä – korvaus 120 € asti).

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, jos peruutus tehdään alle kaksi viikkoa intensiiviviikonloppua edeltäen. Pyrimme näin välttämään peruutuksista koituvia kustannuksia.

Lisätietoja peurungan palveluista löydät Spa & Resort Peurungan kotisivuilta, johon voit siirtyä tästä linkistä.

Kurssin järjestäjä:

Kurssi järjestetään osana Korento ry:n Sairaan hyvä työelämä -hanketta. Kurssin ohjauksesta vastaa Korennon projektikoordinaattori Tiia.

Kurssin sisällöt ja tehtävät rakentuvat biopsykososiaalisen työkykymallin ympärille ja niissä huomioidaan gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kokonaisvaltaiset vaikutukset hyvinvointiin sekä työ- ja toimintakykyyn. Kurssin sisällöt tukevat osallistujaa ymmärtämään omaan työkykyyn vaikuttavia tekijöitä, joiden pohjalta kurssin aikana osallistuja rakentaa oman työkyvyn työkalupakkia.

Kurssin aikataulu ja vastuuhenkilön yhteystiedot:
  • Alkutapaaminen Peurunka: 30.8.-1.9.2024
  • Etätapaaminen: 12.9. klo 17.30-19
  • Etätapaaminen: 24.9. klo 17.30-19.30
  • Etätapaaminen: 10.10. klo 17.30-19
  • Etätapaaminen: 21.10. klo 17.30-19
  • Etätapaaminen (palautekerta): 31.10. klo 17.30-19

Jos kiinnostuit, niin hae mukaan!

Kysymykset ja yhteydenotot:

tiia.tuovinen@korento.fi
tai 0503627952

Kategoriat: