Tervetuloa Korennon kevätkokoukseen 22.4.2023 klo 13:00

Korennon kevätkokous pidetään  22.4.2023 klo 13:00 alkaen Google Meet välityksellä. (Huom! Kokous pidetään täysin etänä. Mikäli sinulle on este osallistua teknologia välitteisesti olethan yhteydessä hallitukseen tai tutustu edustajan käytön mahdollisuuteen.)

Ilmoittauduthan hallituksen sihteerille Miska Karhulle 18.4.2022 klo 18:00 mennessä osoitteeseen miska.karhu(a)korento.fi. Jos osallistut edustajan välityksellä kokoukseen niin toimitathan myös Edustajankäyttösopimus kevät 2023 -valtakirjan allekirjoitettuna Miskalle 18.4.2022 klo 18:00 mennessä. Edustajan täytyy pystyä tunnistautumaan kokouksessa luotettavasti esittämällä henkilökortti, ajokortti tai passi. Edustajaksi on mahdollista pyytää hallituksen jäsentä tai toimiston työntekijää, joka on fyysisesti paikalla kokouksessa. Tällöin pyydämme jäsentä ilmoittamaan kantansa kokousmateriaalien pohjalta edustajalle etukäteen. Ilmoittaudu myös, jos haluat vain katsoa kokousmateriaaleja osallistumatta kokoukseen.

Kevätkokous

Järjestömme vuosikokoukseen saavat ääni- ja puheoikeudella osallistua vuosimaksun 2023 maksaneet jäsenet, pelkällä puheoikeudella jäsenmaksun maksaneet kannatusjäsenet ja työntekijät sekä ilman ääni- tai puheoikeutta muut henkilöt, ellei jäsenistö pyydä perustellusti suljettua käsittelyä. Korennon vuosikokouskäytänteet löytyvät täältä. Pyydämme kaikkia osallistuvia tutustumaan kokouskäytänteisiin etukäteen. 

Alla on kokouksen esityslista. Kokouksen materiaaleihin (vuosikertomus, tilinpäätös, sääntömuutosehdotus) pääsee tutustumaan etukäteen osallistujille ja kiinnostuneille jäsenille 19.4.2022 klo 18:00 mennessä toimitettavan linkin kautta. Hallitus on myös päivittänyt hallinto-ohjeen kokouksessaan 6.3.2023 ja tuo päivitetyn ohjeen kevätkokoukseen tiedoksi. Mikäli et osallistu kokoukseen, mutta haluat katsoa materiaaleja niin laita Miskalle sähköpostilla tieto asiasta.

Kevätkokouksen esityslista:

  • Kokouksen avaus
  • Todetaan kokouksen läsnäolijat ja heidän äänioikeutensa
  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  • Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  • Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  • Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

8.1. Sääntömuutosehdotus: Uusimman yhdistyslain muutoksen (helmikuussa 2023) myötä voimme päivittää jäsenhakemusten hyväksyntämenettelyä ja jäsenen eroamista käsittelevän kohdan kolme (3). Muutokset eivät muuta käytössä olevaa menettelytapaa, vaan yhtenäistävät muotoilun viimeisimmän lain mukaiseksi. 

Ehdotettu muotoilu (muutokset värillisenä/tummennettuna): “Jäseneksi voi liittyä jokainen endometrioosia, adenomyoosia, PCOS:ää ja vulvodyniaa sairastava tai sairaudesta kiinnostunut henkilö tai hoitohenkilökunnan jäsen. Hallitus päättää jäsenten hyväksymismenettelystä ja hyväksymisen edellytyksistä. Yhdistyksen jäsenet ovat joko varsinaisia jäseniä, ainaisjäseniä, kannattajajäseniä tai kunniajäseniä.”  … “Eroaminen tapahtuu kirjallisella, vapaamuotoisella ilmoituksella hallitukselle, sen puheenjohtajalle tai muulle hallituksen nimeämälle tai ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi.”

  • Päätetään kokous

Mikäli sinulla on kysyttävää kokouksen kulusta, esityslistasta tai muuta asiaa vuosikokoukseen liittyen (muu kuin ilmoittautumisasia) niin otathan yhteyttä minuun: sonja.karppanen(a)korento.fi.

Lämpimästi tervetuloa kevätkokoukseen vaikuttamaan yhteisen järjestömme asioihin! 

 

Sonja Karppanen

Korento ry puheenjohtaja

Ajankohtaisten kuvia (2)
Kategoriat:
Scroll to Top