Uusi järjestökoordinaattori aloittaa kesäkuussa

Riikka Uljas-Bärman on valittu uudeksi järjestökoordinaattoriksi vastaamaan PCOS:n ja vulvodynian vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminnasta. Riikka on koulutukseltaan filosofian maisteri ja yhteisöpedagogi (AMK).

Riikka on työskennellyt aikaisemmin mm. kansainvälisyyskasvatusjärjestö AFS Intercultural Programs Finland ry:ssä ja Tampereen Tyttöjen Talolla. Hän on toiminut työuransa aikana myös viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Riikka kuvailee itseään seuraavasti:

Olen sydämeltäni järjestöihminen: minusta on upeaa nähdä, mitä kaikkea yhteishengellä, innostuksella ja päättäväisyydellä voi saada aikaan! Ja miten tärkeää on löytää paikka, jossa saa tulla nähdyksi ja keventää omaa taakkaansa.

Järjestökoordinaattorin paikka herätti suurta kiinnostusta ja saimme yhteensä noin 90 hakemusta, joista valitsimme haastatteluun 12 hakijaa. Lopullisessa valinnassa painotimme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä järjestösektorilla, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä taitoja, jotka täydentävät työyhteisömme kokonaisosaamista. Yllätyimme positiivisesti hyvien hakijoiden määrästä ja valinta ei ollut helppo. Uskomme kuitenkin, että Riikka on oikea valinta tehtävään.

Riikka aloittaa järjestökoordinaattorina 1.6.2020 ja hänen puoleensa voi kääntyä kaikissa PCOS:ään ja vulvodyniaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa. Toivotamme Riikan tervetulleeksi Korennolle!

riikka_ajankohtaista
Kategoriat:
Scroll to Top