Vinkit lääkärin vastaanotolle valmistautumiseen julkaistu Endometrioosiviikon kunniaksi!

Endometrioosiviikon kunniaksi Korento ry julkaisee vinkit lääkärin vastaanotolle valmistautumiseen!

Endometrioosin diagnoosiviive on edelleen 6-9 vuotta. Parhaiten endometrioosi tunnetaan yleensä erikoissairaanhoidossa. Kaikkiin lääkärikäynteihin on hyvä valmistautua etukäteen mm. pitämällä kirjaa oireista. Endometrioosi voidaan diagnosoida pelkän oirekuvankin perusteella. Diagnoosin tekemistä auttaa, kun olet pitänyt kirjaa kaikista koko kuukautiskiertoon liittyvistä oireista esimerkiksi Moona Oirepäiväkirja -sovelluksella tai tulostettavalla lomakkeella.

Endometrioosiviikon kunniaksi Korento ry julkaisee vinkit lääkärin vastaanotolle valmistautumiseen.

Vinkit ja täytettävän pohjan voit ladata itsellesi tästä.

Asiantuntevat vinkit on kirjoittanut pitkäaikainen vapaaehtoinen Miia Moilanen. Miia on aiemmin toiminut vertaistukiryhmän vetäjänä ja on nyt tuonut oman panoksensa kaikkien endometrioosia sairastavien hyväksi näiden vinkkien muodossa. Miia on hyvä esimerkki siitä, kuinka muuttuvassa elämäntilanteessa vapaaehtoisuuskin muuttaa muotoaan.

Korento ry haluaa kiittää kaikkia vapaaehtoisia, jotka ovat mukana tekemässä Endometrioosiviikkoa ja viikon ulkopuolellakin mahdollistamassa monimuotoista vertaistukitoimintaa ympäri Suomen! Jokainen teko on arvokas – yhdessä olemme enemmän <3

Vinkit lääkärin vastaanotolle valmistautumista varten
Kategoriat:
Scroll to Top