Hae mukaan Korennon hallitukseen

Hallitushaku

Korennon hallitus avaa hakuun vapautuneet hallituspaikat. Syyskokouksessa 12.12.2020 valitaan hallitukseen seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2021-2022 neljä uutta jäsentä sekä puheenjohtaja. Kaksivuotiskauttaan jatkavat hallitusjäsenet Sonja Karppanen, Aino Mäkelä ja Pia Riekkinen. 

Hallitustehtävään voi ilmoittautua Korennon jäsen, joka on kiinnostunut kehittämään Korentoa ja korentolaisia. Kokemusta hallitustyöskentelystä ei tarvitse olla; tehtävään perehdytetään. Hallitustoimi on kaksivuotinen. 

 ”Jos on kiinnostunut työskentelemään hallituksessa, ilmoittaudu ihmeessä! Hallitustehtävässä pystyt vaikuttamaan ja saat hyvää kokemusta. Hallitustehtävää tuetaan muiden hallituslaisten, puheenjohtajan sekä toiminnanjohtajan kautta. Kaipaisimme vahvistusta jäseniltä, jotka ovat kiinnostuneet edistämään erityisesti viestintää, Moona Oirepäiväkirja -sovellusta, kansainvälisyyttä sekä yleistä Korennon ja jäsenten etuja”. 

Puheenjohtaja Heidi Karppinen

Omassa hakemuksessasi haluaisimme vastauksia seuraaviin:

  • Kerro lyhyesti itsestäsi ja taustoistasi.
  • Millaista osaamista ja henkeä toisit mukanasi Korennon toimintaan?
  • Miksi olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Puheenjohtajaehdokkailta toivomme lisäksi vastauksia seuraavin kysymyksiin:

  • Miksi olet kiinnostunut puheenjohtajan tehtävästä?
  • Puheenjohtajana toimit myös esimiehenä. Millaisia valmiuksia sinulla on tällaisessa roolissa toimimiseen?
  • Minkälaisena näet Korennon tulevaisuuden? 

Mikäli haet puheenjohtajaksi, mainitsethan tästä erikseen hakemuksessasi.

Jotta jäsenistömme voi tutustua ehdokkaisiin etukäteen, julkaisemme hallitus- ja puheenjohtajaehdokkaiden esittelyjä tuttuun tapaan verkkosivuillamme. Mainitsethan jo hakemuksessasi haluatko tekstisi, kuvasi tai molemmat julkaistavaksi nettisivuillamme. Halutessasi esittelysi julkaistaan ainoastaan Syyskokouksessa muiden esittelyjen kanssa. 

Toivomme myös, että hallitusehdokkaat mahdollisuuksiensa puitteissa osallistuisivat Syyskokoukseen, joka järjestään 12.12.2020 klo 12.00 hybridi-kokouksena. Näin hallitusehdokkaat pääsevät vielä esittelemään itsensä ja vastaamaan jäsenten mahdollisiin kysymyksiin.

Jos olet kiinnostunut hallitustehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@korento.fi, kuitenkin viimeistään 7.12.2020 klo 18:00 mennessä.  Puheenjohtaja vastaa myös mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin. 

hallitushaku_kuva
Kategoriat:
Scroll to Top