Ohjeistus vertaistukiryhmien kesän tapaamisiin

Kasvokkain tapaavien vertaistukiryhmien toimintaa voidaan käynnistää jälleen 1.6. alkaen. Ryhmät voivat halutessaan myös jatkaa etätapaamisia Google Meetin avulla. Ryhmät voivat tuttuun tapaan myös pitää kesätaukoa.

Vertaistukiryhmien tapaamisiin tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse. Ryhmien sähköpostiosoitteet löytyvät täältä. Suosittelemme korkeintaan 10 henkilön tapaamisia. Suosittelemme vahvasti ulkona tapaamista, ryhmät ovat usein kesäisin tavanneet esimerkiksi piknikin merkeissä. Sisätiloissa tapaaminen on sallittua, mutta osallistujien välillä on pidettävä 1,5 metrin turvaetäisyys. 

Tapaamisissa tulee pitää huolta henkilökohtaisesta käsi- ja yskimishygieniasta sekä muusta turvallisuudesta. Pese kädet usein saippualla, yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja vältä koskemasta paljain käsin kasvoja ja pintoja, joihin monet ihmiset koskevat (esimerkiksi ovenkahvat). Vertaistukiryhmien vetäjät voivat hankkia tapaamisiin käsidesiä järjestön tukirahalla. Tapaamisissa tulee välttää yhteisiä juoma- ja ruokatarjoiluja. Myös kättelyä ja halaamista tulee välttää. Pysy kotona, mikäli sinulla tai kanssasi samassa taloudessa asuvalla on flunssan oireita. Seuramme yleistä tilannetta ja päivitämme ohjeistusta tarvittaessa. Syksyn tilanteesta tiedotamme erikseen.

Turvallisia vertaistukitapaamisia!

 

verturyhmät
Kategoriat:
Scroll to Top