Selvitysprosessi on päättynyt

Syyskokouksen 2019 päätöksen mukaisesti v. 2020 perustettiin Epäasiallisen kohtelun kokemuksien työryhmä. Työryhmän esityksestä sekä Syyskokouksen päätöksen mukaisesti järjestö antoi ulkopuoliselle asiantuntijalle (työyhteisösovittelija) toimeksiannon selvittää jäsenistömme kokemuksia ja nyt selvitystyö on saatu päätökseen.

Järjestön lähtökohtana on toimia avoimesti, luottamuksella ja arvokkaasti kaikkia jäseniä, vapaaehtoisia ja työntekijöitä kohtaan. Selvitysprosessin myötä kävi ilmi, että nämä periaatteet eivät ole aina toteutuneet järjestön toiminnassa. Järjestön puolesta osoitamme Korennon anteeksipyynnön jokaiselle, joka on Korennon ja entisen Endometrioosiyhdistyksen toiminnan piirissä kohdannut kiusaamista tai epäasiallista kohtelua.

Jatkossa Korennon toiminnassa pyritään ennaltaehkäisemään vastaavien tilanteiden syntymistä kehittämällä viestintäkäytänteitä sekä luomalla Epäasiallisen kohtelun toimenpideohjelman. Hallitukseen sekä työntekijöihin voi olla aina matalalla kynnyksellä yhteydessä!

 

Korento ry:n puolesta,
Puheenjohtaja v. 2020 Heidi Karppinen
Toiminnanjohtaja Elina Purho

Selvitys
Kategoriat:
Scroll to Top