Endometrioosin tukipuhelin

Puhelin

Tukipuhelimeen vastaa Korento ry:n koulutettu vapaaehtoinen. Voit kertoa tukipuhelimeen vastaavalle vapaaehtoiselle luottamuksellisesti kokemuksistasi ja tuntemuksistasi sekä kysyä endometrioosista ja sen hoitomuodoista. Tukipuhelimen numero on 050 380 6715.

Vulvodynian vertaistukichat

Chat

Elätkö vulvodynian kanssa tai epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä siihen? Tervetuloa mukaan vulvodynian vertaistukichattiin! Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla. Pääset liittymään chattiin täältä.

Vulvodynian tukipuhelin PERUTTU

Puhelin

Vulvodynian tukipuhelin on peruttu torstailta 2.9. Seuraavan kerran vulvodynian tukipuhelin päivystää lokakuun ensimmäisenä torstaina.

Vulvodynian vertaistukiryhmän tapaaminen Helsingissä

Helsingin vulvodynian vertaistukiryhmä kokoontuu su 5.9. klo 14:30 kauppakeskus Redin infopisteellä (1. krs., Hermannin rantatien sisäänkäynnin luona). Lisätietoja ja ilmoittautuminen ennakkoon: vulvodynia.helsinki(a)korento.fi.

PCOS-viikon asiantuntijaluento

Verkossa

Professori, synnytys- ja naistentautien ja lisääntymislääketieteen erikoislääkäri Terhi Piltonen luennoi klo 16:15–17:15 aiheesta “Lisääkö PCOS sairauskuormaa”. Luento esitetään Korento ry:n FB-seinällä: facebook.com/korentory. Pääset katsomaan luentoa, vaikka et olisi kirjautuneena Facebookiin.

Endometrioosin vertaistukiryhmän tapaaminen Vantaalla

Tapaaminen Tikkurilan asukastilassa tai koronatilanteesta riippuen etänä Google Meetissä. Ilmoittauduthan tapaamiselle aina, kun kyseisen tapaamisen kutsu tulee Google kalenterista. Jos et ole ryhmän sähköpostilistalla, pääset mukaan laittamalla mailia endometrioosi.vantaa(at)korento.fi

PCOS:n vertaistukichat

Chat

Elätkö PCOS:n kanssa tai epäiletkö, että oireesi voisivat liittyä siihen? Tervetuloa mukaan PCOS:n vertaistukichattiin! Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla. Pääset liittymään chattiin täältä.

PCOS-viikon asiantuntijachat

Chat

Ravitsemusterapeutti Leena Putkonen vastaa osallistujien kysymyksiin PCOS:stä ja ravinnosta. Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla. Pääset liittymään chattiin täältä.

PCOS-viikon Metsämieli-tuokio

Metsämieli-menetelmä perustuu luonnon tutkittuihin hyvinvointi- ja terveysvaikutuksiin, joita tehostetaan erilaisin luonnon inspiroimin harjoittein. PCOS-viikon maksuttomassa Metsämieli-tuokiossa keskitytään hyvän huomiomiseen ja kiitollisuuteen. Tuokion ohjaa Elina Lilja (lyhytterapeutti, Metsämieli-kouluttaja). Osallistujat tarvitsevat nettiyhteydellä […]

PCOS-viikon instakaappaus

Vapaaehtoisemme kaappaa Korennon IG-tilin ja jakaa ajatuksia elämästä PCOS:n kanssa. Pysy kuulolla Instagramissa @korentory!

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichat

Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichattiin! Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla. Pääset liittymään chattiin täältä.

Teemailta: Kun kumppanilla on gynekologinen sairaus

Verkossa

Onko kumppanillasi jokin gynekologinen sairaus tai oireyhtymä – endometrioosi, adenomyoosi, PCOS tai vulvodynia? Vaikuttavatko sairauden aiheuttamat kivut, huolet, pelot tai hoidot parisuhteeseenne? Hyppäätkö arjenpyörittäjän rooliin kipujen väsyttäessä kumppanin tai kannatko […]

Scroll to Top